MINE TILFREDSE KUNDER SIGER

​​JEG HAR HELDIGVIS RIGTIG MANGE TILFREDSE KUNDER PÅ MINE GOLFSKOLER

Her er nogle udtalelser fra min kunder:

Hej Jens Ole

Tak for super god og meget anvendelig træning på golfskolen søndag til tirsdag.

Har fået det prøvet af her i Skagen på Hvide Klit. Stadig plads til forbedringer - nok mest hovedet der svigter og mit præstations- og konkurrencegenet der tager for meget over🙈Men det blev med tre huller med kun 1 point og to stregede til 37 point - ved at point ikke er det vigtigste, men der hvor det svigtede, glemte jeg lige, at der ikke bare skal bankes igennem😂 ​
​​

Men tak for lige at få sat få, men super vigtige ting på plads👌🏼🏌️‍♀️. Har sat målet for mig selv, at når denne sæson slutter spiller jeg til HCP 20🙏🏼

Hilsen Helle

Aalborg Golf Klub​​

​Hej Jens​


Tusind tak for sidst det var virkeligt kanon træning .

Igår lykkes det så at komme under 30 lavede 39 , det er begyndt at gå godt og har lavet flere runder i 34 og 36 , så er mega glad . Vi fortæller om dig vidt og bredt . 😊 er på vej ud og træne vi har en lille turnering i morgen 😉🏌️‍♀️🏌️‍♀️

Med Venlig hilsen

Ann Vaaben​​

Hej Jens

Tak for din mail. Jeg kan kun sige at det var en fantastisk tur vi havde i Portugal. Jeg synes der var god balance mellem træning og spil på banen. Det var særdeles godt at få lidt input ude på banen omkring eget spil. Fint at blive husket på at man f.eks. lige skal tænke på et mindre jern nå green ligger nede. Lige tænke sig om når bolden ligger på skråt leje. Lige spørge sig selv om en mindre jern ikke ville være bedre i andet slaget så man ligger kort af green, end at risikere en masse ulykker ved at forsøge at være på pladen, osv. Der er også rigtig mange ting, som du fanger ud på banen, som ikke er til at se når man står med en træner på træningsbanen. F.eks. min tøven og usikkerhed i mit indspil.


Jeg kan kun sige, at du i mig har en yderst tilfreds kunde, og jeg anbefaler også dine ture på det varmeste til andre. Hvornår min næste tur med dig sker ved jeg ikke. Pt. er kassen tom så jeg skal lige havde fyldt depoterne op igen. Så skal jeg nok komme frygteligt tilbage.

Hav det så munteret,

Stefan Thomsen
Mølleåens Golf Klub

Som autodidakt golfer med HCP37 investerede jeg henover foråret i 8x1 times tirsdag aftentræning i Nivå, med det mål at kunne slutte sæsonen af i HCP30.


Selvom det er meget frustrerende pludselig at have en træner stående og rette på de slag, man har tillært sig selv, lykkedes det med hans falkeøje for detaljer og yderst behagelige undervisningsmetode langsomt at fjerne nogle af de værste unoder og justere noget af det, der trods alt fungerede, og gøre det endnu bedre.

Mit spil blev bedre og bedre henover sommeren, og nu er det en uge siden, jeg kom hjem fra en uges golfskole på fantastiske La Finca, Algorfa i Spanien, hvor hver formiddag bød på 2 timers undervisning og hver eftermiddag på 18 huller, og aftenerne på fantastisk mad og hyggeligt samvær med en meget harmonisk gruppe golfelskere.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Jens Ole både til træning og til golfrejser, for man får virkelig noget ud af det. Uden hans input ville mine drives stadig flyve til venstre, mine fairway slag være for korte, mine indspil for lange og mine putts for skæve, og jeg ville heller ikke have grint lige så meget. Mit HCP er i øvrigt nu på 27,4 :-)

Henrik Hansen
Bornholm

Hej Jens Ole

Jeg vil blot sige tak for et godt og meget udbytterigt driver-kursus i fredags. Det var en voldsom øjen-åbner jeg fik!

De to små "kunstgreb" du påpegede, har gjort underværker for mit boldtræf, længde, selvtillid og ikke mindst ramte fairways!

I de 5 første runder i år har jeg ramt fairways i mellem 30-50%. I går deltog jeg i en turnering i Hornbæk hvor jeg ramte 80% af fairways....! Det er væsentligt lettere at spille golf fra fairway skal jeg hilse at sige - men det vidste du nok allerede..:) Scoren blev også ramt i det jeg spillede i mit eget par.

Jeg glæder mig allerede til resten af sæsonen.

Tak for hjælpen

mvh, 

Per Berner

Mølleåens Golf Klub​

MINE TILFREDSE KUNDER SIGER

Ann Vaaben

Tusind tak for sidst det var virkeligt kanon træning . Igår lykkes det så at komme under 30 lavede 39 , det er begyndt at gå godt og har lavet flere runder i 34 og 36 , så er mega glad . Vi fortæller om dig vidt og bredt . 😊 er på vej ud og træne vi har en lille turnering i morgen 😉🏌️‍♀️🏌️‍♀️

​Helle, Aalborg Golf Klub

Tak for super god og meget anvendelig træning på golfskolen søndag til tirsdag. Har sat målet for mig selv, at når denne sæson slutter spiller jeg til HCP 20🙏🏼

​HHanne Heiredal - Furesø Golfklub

Kære Jens Ole, Tusind tak for endnu en rigtig god og hyggelig golftur til en spændende golfbane. Dejligt at få gennemgået alle slag her først på sæsonen. Jeg er sikker på, at netop det, at jeg i mange år har været på træningstur (som regel 1 uge i udlandet - nogle gange på dine 3 dages ophold i Danmark) betyder, at jeg jævnligt kan spille til mit handicap på 25, men også at jeg slår lige så langt som for 10-15 år siden - til trods for, at jeg snart er 82. Efter den nyligt overståede træningstur til Portugal er jeg superoptimist med hensyn til den kommende sæson.

​Kenneth 2024 

KKære Jens Ole, Jeg vil gerne sige tusinde tak for en helt igennem dejlig og vel tilrettelagt tur til Sesimba. Godt banevalg, gode golfinstruktioner og en dejlig rolig og afbalanceret koordinering af det hele med en stille humoristisk islæt. Du er god til at få forskellige mennesker til at fungere godt sammen og skabe en god stemning. Og du går foran i de gode aftenarrangementer. Jeg håber virkelig, at du også selv nyder det. Det var søde og rare mennesker , du havde samlet til denne tur. De skal alle have ros for deres måde at være på. Hils dem alle. Foråret kunne dårligt startes bedre.

Nyheder i din indbakke

TILMELD DIG NYHEDSBREVET​

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra Jok Golfskoler angående nye kurser, instruktionsvideoer og golfrejser. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på nedenstående knap. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig​​​

​Kontaktoplysninger

JOK Golfskoler

CVR.: 14689648

Nørgaardsvej 12 1th., 

2800 Lyngby

​Har du spørgsmål?

Udfyld venligst nedenstående kontakformular. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt