Golfrejser

Brænder du lige så meget for golf og golfrejser som vi gør, og kunne du tænke dig at prøve kræfter på nogle af de bedste golfbaner i Europa? Se vores mange tilbud på spændende golfrejser.

JOK Golfskoler tilbyder unikke golfrejser til Portugal, Spanien, Italien, Irland, Skotland og Thailand. Her får du intensiv golfundervisning, samt mulighed for at forbedre dit golfspil på nogle af Europas bedste anlæg.

Golfrejser med professionel undervisning

Som en del af hele pakken, modtager du, når du booker én af vores golfrejser, undervisning i alt, lige fra Putting til Course management. Derudover er der rig mulighed for efterfølgende at afprøve dine evner på banen.

Vi har arrangeret golfrejser i 20 år, og vi har derfor gode aftaler med nogle af de bedste golfbaner rundt omkring i Europa. Det gør at vi kan tilbyde deltageren en unik oplevelse, der med garanti lever op til dine forventninger. Derfor ser vi også, at rigtigt mange af vores deltagere kommer tilbage år efter år.

Golfrejser med den bedste beliggenhed

Vores golfrejser arrangeres altid på 4 eller 5 stjernede hoteller tæt på golfbanen, så der ikke bliver spildt tid på transport. Vi sørger også altid for de bedste pladser på træningsbanen, samt de bedste starttider på selve banen.

Efter en lang dag på banen spiser vi alle sammen middag på hotellets restaurant, eller på en restaurant i nærheden, så uanset om du rejser med flere eller alene, kommer du helt sikkert til at hygge dig på dine golfrejser med os.​

PÅ GOLFSKOLERNE FÅR DU UNDERVISNING I FØLGENDE ELEMENTER:​

  • Clinic, jeg starter Golfskolen første dag med en demonstration af alle de forskellige slag
  • Videoanalyse af dit sving, sendes hjem til dig med kommentarer
  • Jernslag, få bedre kontakt og stabitet
  • Driveren, slå længere
  • Kølle og Hybridslag, få bolden ordentlig i luften
  • Chipping, kom ind og i fra Greenkanten
  • Pitching, få bedre stop på dine indspil
  • Putting, bedre længdekontrol og dermed færre Putts
  • Bunkerslag, kom ud af bunkeren første gang
  • Course Management, få det maksimale ud af dine evner på banen

Der er Max. 12 deltagere på mine hold Som du kan se får du nok at se til i løbet af ugen.

Har du lyst til at forbedre dit Golfspil?Vil du træne intensivt og samtidig spille på nogle af Europas bedste anlæg?
Vil du nyde golfture med gode venner eller andre ligesindede, er JOK Golfskoler den rigtige løsning?

JOK Golfskoler tilbyder ture til Portugal, Spanien, Italien, Irland, Skotland og Thailand…. Hvor vi netop kombinerer intensiv træning med spil på nøje udvalgte Golfbaner.

Vi bor på 4 eller 5-stjernede hoteller tæt på golffaciliteterne, så vi ikke spilder tiden på transport.​

Fokus på dit golfspil

Vi arrangerer vores golfrejser således at der maksimum er 15 deltagere pr. hold. Derfor er der god tid til hver enkelt deltager, hvilket sikrer at du får det meste ud af dine golfrejser med JOK Golfskoler.

Har du lyst til at forbedre dine evner i golf på nogle af Europas smukkeste baner, og samtidig få hyggelige oplevelser sammen med ligesindede. Oven i de skønne naturoplevelser får du en instruktør med et godt undervisningsdrive. Lyder det interessant? Så er golfrejser med JOK Golfskoler det rigtige valg for dig. Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at få dine næste golfrejser booket.

Jeg gør alt hvad jeg kan, for at finde de bedste kombinationer Hotel/bane, så mine gæster får den optimale oplevelse af deres Golftur. Mine aftaler med Golfbanerne indbefatter altid de bedste pladser på træningsbanen og de bedste starttider på banen. Vi holder en fridag i løbet af ugen, men jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde en starttid på en nærliggende Golfbane. Der aldrig er mere end 15 deltagere på mine hold, så der er god tid til at forbedre din Golf i løbet af ugen

Programmet er stort set det samme på alle mine Golfskoler, træning om formiddagen og efter en fælles frokost spiller dagens runde.

Jeg spiller også med dig på banen, hvor vi taler om dine Course Manegement egenskaber. Vi kender alle sammen til, at vi spiller bedre på Driving Range end på banen. Er du ikke god til at fokusere, kan du ikke sigte, eller er det din læsning af Greens?? Får du nok ud af dine evner på banen??

Rejser du alene? Du kommer helt sikkert til at hygge dig sammen med alle os andre. Hver aften spiser vi alle sammen en hyggelig middag i Restauranten på Hotellet, eller på små lokale steder, jeg kender godt..:-)

Jeg har arrangeret Golfskoler i Udlandet de sidste 20 år og haft fantastiske uger med hyggelige og glade deltagere. Min erfaring er at mine gæster kommer med samme forventning og målsætning, de skal have det hyggeligt og blive bedre til Golf. Erfaringerne viser at jeg med garanti kan levere begge dele….:-) Der er rigtig mange af mine gæster der kommer tilbage år efter år..:-)

Tilmelding til mit Nyhedsbrev på min hjemmeside www.jokgolf.dk, så får du tilbud om mine Golfskoler først!!

Jeg benytter Sweet Spot Travel som er medlem af Rejsegarantifonden, som teknisk rejsearrangør på alle mine Golfskoler.

MINE TILFREDSE KUNDER SIGER

Ann Vaaben

Tusind tak for sidst det var virkeligt kanon træning . Igår lykkes det så at komme under 30 lavede 39 , det er begyndt at gå godt og har lavet flere runder i 34 og 36 , så er mega glad . Vi fortæller om dig vidt og bredt . 😊 er på vej ud og træne vi har en lille turnering i morgen 😉🏌️‍♀️🏌️‍♀️

​Helle, Aalborg Golf Klub

Tak for super god og meget anvendelig træning på golfskolen søndag til tirsdag. Har sat målet for mig selv, at når denne sæson slutter spiller jeg til HCP 20🙏🏼

​HHanne Heiredal - Furesø Golfklub

Kære Jens Ole, Tusind tak for endnu en rigtig god og hyggelig golftur til en spændende golfbane. Dejligt at få gennemgået alle slag her først på sæsonen. Jeg er sikker på, at netop det, at jeg i mange år har været på træningstur (som regel 1 uge i udlandet - nogle gange på dine 3 dages ophold i Danmark) betyder, at jeg jævnligt kan spille til mit handicap på 25, men også at jeg slår lige så langt som for 10-15 år siden - til trods for, at jeg snart er 82. Efter den nyligt overståede træningstur til Portugal er jeg superoptimist med hensyn til den kommende sæson.

​Kenneth 2024 

KKære Jens Ole, Jeg vil gerne sige tusinde tak for en helt igennem dejlig og vel tilrettelagt tur til Sesimba. Godt banevalg, gode golfinstruktioner og en dejlig rolig og afbalanceret koordinering af det hele med en stille humoristisk islæt. Du er god til at få forskellige mennesker til at fungere godt sammen og skabe en god stemning. Og du går foran i de gode aftenarrangementer. Jeg håber virkelig, at du også selv nyder det. Det var søde og rare mennesker , du havde samlet til denne tur. De skal alle have ros for deres måde at være på. Hils dem alle. Foråret kunne dårligt startes bedre.

Nyheder i din indbakke

TILMELD DIG NYHEDSBREVET​

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra Jok Golfskoler angående nye kurser, instruktionsvideoer og golfrejser. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på nedenstående knap. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig​​​

​Kontaktoplysninger

JOK Golfskoler

CVR.: 14689648

Nørgaardsvej 12 1th., 

2800 Lyngby

​Har du spørgsmål?

Udfyld venligst nedenstående kontakformular. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt