Golflektioner

JOK Golfskoler tror på at alle kan lære at spille golf, og med supplerende golflektioner, kan dem der allerede har styr på deres spil, kun blive endnu bedre.

Med golflektionerne fra JOK Golfskoler læses forbedringerne direkte i dit spil.

JOK Golfskoler tilbyder golflektioner til spillere på alle niveauer. Du kan roligt henvende dig til mig, uanset om du er nybegynder eller pro. Med få golflektioner kan jeg hjælpe dig med at forbedre dine teknikker

Fjern dine dårlige vaner med golflektioner fra JOK Golfskoler

Uanset om du starter dit golfspil op som en ny hobby, eller bare har behov for at finpudse dine evner på banen, vil professionelle golflektioner fra JOK Golfskoler, være et godt supplement til den erfaring du får på banen.

Under golflektionerne kan du få fjernet eventuelle dårlige vaner fra dit golfspil. Når du går ude på banerne er det nemt at falde tilbage til forkerte holdninger, positioner og dårlige slag. Golflektionerne fra JOK Golfskoler giver dig de rette redskaber til at reducere, og fjerne disse ”unoder”.

Kontakt Jens Ole Kristensen i dag på telefon 2441 3215 eller send en e-mail på jensole@jokgolf.dk. Du får respons på din henvendelse, når jeg er tilbage fra golflektionerne.

JOK Golfskoler tilbyder golflektioner i mange former og varianter

Du bliver tilbudt private golflektioner i form af træningsforløb med egen instruktør på udvalgt bane, professionelle firmaarrangementer samt spændende golfrejser til attraktive destinationer rundt omkring i Danmark og resten af Europa.

JOK Golfskoler tager altid udgangspunkt i dine nuværende evner. I løbet af golflektionerne opbygger vi sammen et godt fundament til at forbedre dit spil.

Filosofien; det handler om at være med, men det er sjovest at vinde, passer perfekt til JOK Golfskoler. Med golflektioner fra PGA Pro Jens Ole, garanteres du fremover at finde endnu større glæde i spillet.

MINE TILFREDSE KUNDER SIGER

Ann Vaaben

Tusind tak for sidst det var virkeligt kanon træning . Igår lykkes det så at komme under 30 lavede 39 , det er begyndt at gå godt og har lavet flere runder i 34 og 36 , så er mega glad . Vi fortæller om dig vidt og bredt . 😊 er på vej ud og træne vi har en lille turnering i morgen 😉🏌️‍♀️🏌️‍♀️

​Helle, Aalborg Golf Klub

Tak for super god og meget anvendelig træning på golfskolen søndag til tirsdag. Har sat målet for mig selv, at når denne sæson slutter spiller jeg til HCP 20🙏🏼

​HHanne Heiredal - Furesø Golfklub

Kære Jens Ole, Tusind tak for endnu en rigtig god og hyggelig golftur til en spændende golfbane. Dejligt at få gennemgået alle slag her først på sæsonen. Jeg er sikker på, at netop det, at jeg i mange år har været på træningstur (som regel 1 uge i udlandet - nogle gange på dine 3 dages ophold i Danmark) betyder, at jeg jævnligt kan spille til mit handicap på 25, men også at jeg slår lige så langt som for 10-15 år siden - til trods for, at jeg snart er 82. Efter den nyligt overståede træningstur til Portugal er jeg superoptimist med hensyn til den kommende sæson.

​Kenneth 2024 

KKære Jens Ole, Jeg vil gerne sige tusinde tak for en helt igennem dejlig og vel tilrettelagt tur til Sesimba. Godt banevalg, gode golfinstruktioner og en dejlig rolig og afbalanceret koordinering af det hele med en stille humoristisk islæt. Du er god til at få forskellige mennesker til at fungere godt sammen og skabe en god stemning. Og du går foran i de gode aftenarrangementer. Jeg håber virkelig, at du også selv nyder det. Det var søde og rare mennesker , du havde samlet til denne tur. De skal alle have ros for deres måde at være på. Hils dem alle. Foråret kunne dårligt startes bedre.

Nyheder i din indbakke

TILMELD DIG NYHEDSBREVET​

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra Jok Golfskoler angående nye kurser, instruktionsvideoer og golfrejser. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på nedenstående knap. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig​​​

​Kontaktoplysninger

JOK Golfskoler

CVR.: 14689648

Nørgaardsvej 12 1th., 

2800 Lyngby

​Har du spørgsmål?

Udfyld venligst nedenstående kontakformular. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt