Golfophold

Har du brug for et eksklusivt golfophold under de bedste forhold?

Med JOK Golfskoler kan du prøve kræfter med nogle af de bedste golfbaner i Danmark og resten af Europa. Se vores mange tilbud på spændende golfophold.

JOK Golfskoler tilbyder dig unikke golfophold i Thailand, Irland, Skotland, Portugal, Spanien, Italien og Danmark. Under dit luksuriøse golfophold, får du intensiv golfundervisning, samt mulighed for at forbedre dit golfspil på nogle af Europas bedste anlæg.

Professionel undervisning under dit golfophold

Under dit golfophold med JOK Golfskoler, modtager du undervisning i alt det du har brug for, lige fra Putting til Course management. Golfopholdet byder naturligvis også på rig mulighed for at afprøve evnerne på banen.

JOK Golfskoler har arrangeret golfophold og rejser i mere end 20 år, og har derfor rigtig gode aftaler med flere af de bedste golfbaner i Europa. Det gør at du tilbydes en unik oplevelse, der med garanti lever op til dine forventninger. Netop derfor kommer mange deltagere tilbage år efter år.

Golfophold med indhold, afslapning og luksus

Dit golfophold bliver altid booket på 4 eller 5 stjernede hoteller der ligger tæt på golfbanen. Dermed undgår vi spildtid i forbindelse med transport. Med JOK Golfskolers VIP status, består dit golfophold af de bedste pladser på træningsbanen, de bedste starttider på selve banen og forhåbentlig også det bedste golfvejr. ​

Når vi har tilbragt det meste af dagen på banen, har vi brug for et godt inspirerende måltid. Vi spiser alle middag på hotellets restaurant, eller på en restaurant i nærheden, så uanset om du rejser med flere, eller alene, kommer du helt sikkert til at hygge dig med dit JOK golfophold.

MINE TILFREDSE KUNDER SIGER

Ann Vaaben

Tusind tak for sidst det var virkeligt kanon træning . Igår lykkes det så at komme under 30 lavede 39 , det er begyndt at gå godt og har lavet flere runder i 34 og 36 , så er mega glad . Vi fortæller om dig vidt og bredt . 😊 er på vej ud og træne vi har en lille turnering i morgen 😉🏌️‍♀️🏌️‍♀️

​Helle, Aalborg Golf Klub

Tak for super god og meget anvendelig træning på golfskolen søndag til tirsdag. Har sat målet for mig selv, at når denne sæson slutter spiller jeg til HCP 20🙏🏼

Nyheder i din indbakke

TILMELD DIG NYHEDSBREVET​

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra Jok Golfskoler angående nye kurser, instruktionsvideoer og golfrejser. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på nedenstående knap. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig​​​

​Kontaktoplysninger

JOK Golfskoler

CVR.: 14689648

Nørgaardsvej 12 1th., 

2800 Lyngby

​Har du spørgsmål?

Udfyld venligst nedenstående kontakformular. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt