intensiv kursus i de korte slag

​​Mange spillere er virkelig dårlige til indspil indenfor 50 meter og mange spillere kommer ikke engang op af bunkeren i første forsøg, gør du?

Putting

Hvis vi bare ændrer dit grip og opstilling, har det stor betydning for din evne til at putte lige. Vi kommer også ind på hvordan man læser en green​.

​Puttningen er den del af spillet, hvor du kan dygtiggøre dig hurtigst og med en meget lille indsats.

Flade indspil Chip

Mange spillere lave høje indspil, når det ikke er nødvendigt. Dette slag er det nemmeste i golf, så lad os bruge det noget oftere, hvis det er muligt.


Høje indspil Pitch

Mange spillere kæmper med at få bolden ordentlig i luften og få backspil på bolden, så den stopper hurtigt

Du lærer at få god boldkontakt, så den stopper hurtigt

Bunkerslag

Kommer du op af bunkeren i første forsøg ? På dette kursus du at få kontakt med sandet det rigtige sted, så bolden kommer op i første forsøg og med hurtig stop

Jeg har følgende hold på Nivå i 2024

  • Tirsdag den 02. april kl. 13.00-16.00 Fuldt booket
  • Onsdag den 03. april kl. 13.00-16.00 Fuldt booket
  • Torsdag den 04. april kl. 13.00-16.00 Fuldt booket
  • Onsdag den 10. april kl. 14.00-17.00 Fuldt booket
  • Torsdag den 11. april kl. 10.00-13.00 Fuldt booket
  • Torsdag den 11. april kl. 14.00-17.00 Fuldt booket
  • Søndag den 20. april kl. 13.00-16.00 Fuldt booket

Putting, Chipping, Pitching og putting kursus

Max. 4 personer

Pris kr. 695.-​

Book på Golfbox her

MINE TILFREDSE KUNDER SIGER

Ann Vaaben

Tusind tak for sidst det var virkeligt kanon træning . Igår lykkes det så at komme under 30 lavede 39 , det er begyndt at gå godt og har lavet flere runder i 34 og 36 , så er mega glad . Vi fortæller om dig vidt og bredt . 😊 er på vej ud og træne vi har en lille turnering i morgen 😉🏌️‍♀️🏌️‍♀️

​Helle, Aalborg Golf Klub

Tak for super god og meget anvendelig træning på golfskolen søndag til tirsdag. Har sat målet for mig selv, at når denne sæson slutter spiller jeg til HCP 20🙏🏼

​HHanne Heiredal - Furesø Golfklub

Kære Jens Ole, Tusind tak for endnu en rigtig god og hyggelig golftur til en spændende golfbane. Dejligt at få gennemgået alle slag her først på sæsonen. Jeg er sikker på, at netop det, at jeg i mange år har været på træningstur (som regel 1 uge i udlandet - nogle gange på dine 3 dages ophold i Danmark) betyder, at jeg jævnligt kan spille til mit handicap på 25, men også at jeg slår lige så langt som for 10-15 år siden - til trods for, at jeg snart er 82. Efter den nyligt overståede træningstur til Portugal er jeg superoptimist med hensyn til den kommende sæson.

​Kenneth 2024 

KKære Jens Ole, Jeg vil gerne sige tusinde tak for en helt igennem dejlig og vel tilrettelagt tur til Sesimba. Godt banevalg, gode golfinstruktioner og en dejlig rolig og afbalanceret koordinering af det hele med en stille humoristisk islæt. Du er god til at få forskellige mennesker til at fungere godt sammen og skabe en god stemning. Og du går foran i de gode aftenarrangementer. Jeg håber virkelig, at du også selv nyder det. Det var søde og rare mennesker , du havde samlet til denne tur. De skal alle have ros for deres måde at være på. Hils dem alle. Foråret kunne dårligt startes bedre.

Nyheder i din indbakke

TILMELD DIG NYHEDSBREVET​

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra Jok Golfskoler angående nye kurser, instruktionsvideoer og golfrejser. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på nedenstående knap. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig​​​

​Kontaktoplysninger

JOK Golfskoler

CVR.: 14689648

Nørgaardsvej 12 1th., 

2800 Lyngby

​Har du spørgsmål?

Udfyld venligst nedenstående kontakformular. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt