Golfkørekort

Dansk Golf Union (DGU) og PGA har sammen lancereret reglerne for et golfkørekort.

JOK golfskoler tilbyder de fornødne undervisningstimer og prøver så du kan få dit golfkørekort.​

JOK Golfskoler tager altid udgangspunkt i, at forbedre dine golfevner og bygge udviklingen op derfra.


Vi tror ikke på, at det er en god løsning at ”presse” en skabelon ned over hovedet på vores elever, vi er jo alle skabt forskelligt og har forskellige evner, forventninger og ambitioner.

Dertil skal dog siges at vi anerkender minimumskravene til golfkørekortet fra DGU og PGA.

Det vigtigste for os er, at du altid går fra lektionen med et klart billede af, hvor vi arbejder hen imod og føler at svinget er blevet forbedret efter lektionen. Kontakt os i dag for at få startet din vej til et golfkørekort.

Golfkørekort hos JOK Golfskoler

JOK Golfskolers PGA Pro er Jens Ole Kristensen, er med sine mange år som professionel din hurtigste og bedste vej til et golfkørekort. 

Jens Ole Kristensen har tidligere været tilknyttet som PGA Pro i følgende klubber:

  • 1989-1992 Dragør
  • 1993–2000 Furesø
  • 2001-2004 Dragør
  • 2005-2013 Mølleåen

Hos JOK Golfskoler er alle muligheder åbne, vi er ikke forpligtet til at service en speciel golfklub, men vi kan hjælpe med dit golfkørekort, samt eventuelt skærpede krav fra din egen golfklub.

MINE TILFREDSE KUNDER SIGER

Ann Vaaben

Tusind tak for sidst det var virkeligt kanon træning . Igår lykkes det så at komme under 30 lavede 39 , det er begyndt at gå godt og har lavet flere runder i 34 og 36 , så er mega glad . Vi fortæller om dig vidt og bredt . 😊 er på vej ud og træne vi har en lille turnering i morgen 😉🏌️‍♀️🏌️‍♀️

​Helle, Aalborg Golf Klub

Tak for super god og meget anvendelig træning på golfskolen søndag til tirsdag. Har sat målet for mig selv, at når denne sæson slutter spiller jeg til HCP 20🙏🏼

​HHanne Heiredal - Furesø Golfklub

Kære Jens Ole, Tusind tak for endnu en rigtig god og hyggelig golftur til en spændende golfbane. Dejligt at få gennemgået alle slag her først på sæsonen. Jeg er sikker på, at netop det, at jeg i mange år har været på træningstur (som regel 1 uge i udlandet - nogle gange på dine 3 dages ophold i Danmark) betyder, at jeg jævnligt kan spille til mit handicap på 25, men også at jeg slår lige så langt som for 10-15 år siden - til trods for, at jeg snart er 82. Efter den nyligt overståede træningstur til Portugal er jeg superoptimist med hensyn til den kommende sæson.

​Kenneth 2024 

KKære Jens Ole, Jeg vil gerne sige tusinde tak for en helt igennem dejlig og vel tilrettelagt tur til Sesimba. Godt banevalg, gode golfinstruktioner og en dejlig rolig og afbalanceret koordinering af det hele med en stille humoristisk islæt. Du er god til at få forskellige mennesker til at fungere godt sammen og skabe en god stemning. Og du går foran i de gode aftenarrangementer. Jeg håber virkelig, at du også selv nyder det. Det var søde og rare mennesker , du havde samlet til denne tur. De skal alle have ros for deres måde at være på. Hils dem alle. Foråret kunne dårligt startes bedre.

Nyheder i din indbakke

TILMELD DIG NYHEDSBREVET​

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra Jok Golfskoler angående nye kurser, instruktionsvideoer og golfrejser. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på nedenstående knap. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig​​​

​Kontaktoplysninger

JOK Golfskoler

CVR.: 14689648

Nørgaardsvej 12 1th., 

2800 Lyngby

​Har du spørgsmål?

Udfyld venligst nedenstående kontakformular. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt