Golftræning

Uanset om du er helt nybegynder eller en garvet golfspiller med et lavt handicap, så er golftræning en vigtig ingrediens til forbedring at dit personlige spil. JOK Golfskoler tilbyder professionel golftræning på alle niveauer.

Mange af os går med en dårlig samvittighed i forhold til vedligeholdelse og udvikling af vores personlige spil. Vi ved godt at golftræning er vigtigt, specielt når vi ikke får spillet så ofte som vi bør og gerne vil. Dermed bliver den rette golftræning et vigtigt værktøj til at vedligeholde af vores evner på banen.

Du kan læne dig op af en professionel instruktørs erfaring og gode input, og du får pillet de ”dårlige vaner” væk som helt automatisk dukker op med manglende timer og vedligeholdelse på banen.​

Golfundervisningen fjerner dine ”dårlige vaner”

Uanset om du vil er i færd med at starte dit golfspil op som en ny hobby, eller bare har behov for at finpudse dine evner på banen, vil golfundervisning være et godt supplement til den erfaring du får på banen.

Med den rette golfundervisning kan du få fjernet eventuelle dårlige vaner fra dit golfspil. Når du går ude på banerne er det nemt at falde tilbage til forkerte holdninger og dermed dårlige slag. Den golfundervisning du får hos JOK Golfskoler giver dig de rette redskaber til at reducere, og fjerne disse ”unoder”.

Golftræning om vinteren

Eksempelvis er vinteren en irriterende tvungen pause for mange. Har du booket en fast golftræning med en instruktør, bliver du holdt fast i rytmen og vedligeholdelsen af dit spil. Golftræning med JOK Golfskoler om vinteren er derfor en glimrende måde hvorpå du kan “banke rusten af dit slag”. Når så foråret og sæsonen står for døren har du allerede godt fat i dit spil og er flere længder foran dem du normalt spiller med.

En anden måde at vedligeholde sit spil på er en rigtigt behagelig form for golftræning på én af vores mange spændende golfrejser.​

MINE TILFREDSE KUNDER SIGER

Ann Vaaben

Tusind tak for sidst det var virkeligt kanon træning . Igår lykkes det så at komme under 30 lavede 39 , det er begyndt at gå godt og har lavet flere runder i 34 og 36 , så er mega glad . Vi fortæller om dig vidt og bredt . 😊 er på vej ud og træne vi har en lille turnering i morgen 😉🏌️‍♀️🏌️‍♀️

​Helle, Aalborg Golf Klub

Tak for super god og meget anvendelig træning på golfskolen søndag til tirsdag. Har sat målet for mig selv, at når denne sæson slutter spiller jeg til HCP 20🙏🏼

​HHanne Heiredal - Furesø Golfklub

Kære Jens Ole, Tusind tak for endnu en rigtig god og hyggelig golftur til en spændende golfbane. Dejligt at få gennemgået alle slag her først på sæsonen. Jeg er sikker på, at netop det, at jeg i mange år har været på træningstur (som regel 1 uge i udlandet - nogle gange på dine 3 dages ophold i Danmark) betyder, at jeg jævnligt kan spille til mit handicap på 25, men også at jeg slår lige så langt som for 10-15 år siden - til trods for, at jeg snart er 82. Efter den nyligt overståede træningstur til Portugal er jeg superoptimist med hensyn til den kommende sæson.

​Kenneth 2024 

KKære Jens Ole, Jeg vil gerne sige tusinde tak for en helt igennem dejlig og vel tilrettelagt tur til Sesimba. Godt banevalg, gode golfinstruktioner og en dejlig rolig og afbalanceret koordinering af det hele med en stille humoristisk islæt. Du er god til at få forskellige mennesker til at fungere godt sammen og skabe en god stemning. Og du går foran i de gode aftenarrangementer. Jeg håber virkelig, at du også selv nyder det. Det var søde og rare mennesker , du havde samlet til denne tur. De skal alle have ros for deres måde at være på. Hils dem alle. Foråret kunne dårligt startes bedre.

Nyheder i din indbakke

TILMELD DIG NYHEDSBREVET​

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra Jok Golfskoler angående nye kurser, instruktionsvideoer og golfrejser. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på nedenstående knap. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig​​​

​Kontaktoplysninger

JOK Golfskoler

CVR.: 14689648

Nørgaardsvej 12 1th., 

2800 Lyngby

​Har du spørgsmål?

Udfyld venligst nedenstående kontakformular. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt