Golfudstyr

Hej Golfer,


Jens Ole Kristensen sætter vi en stor ære i, at du får det bedste udstyr til den laveste pris.
Jeg bruger altid den nødvendige tid for, at du får det udstyr der passer til netop dig og dit sving.....

Prisen på dit nye udstyr er den samme, så hvorfor ikke gøre arbejdet ordentligt, så dit nye udstyr kommer til at passe til dig??

Golfkurser med udgangspunkt i dine individuelle behov

​Golfkurserne er bygget op efter en fast model, men bliver naturligvis skræddersyet til den enkelte deltagers behov og niveau. Vi booker oftest kun 3 - 5 deltagere pr. hold, så der er rigeligt med tid til den enkelte.


Golfkurser fra JOK Golfskoler er kendt for at give dig mest for pengene, vores personlige rådgivning og træning tilfører altid værdi og forbedring til dit golfspil.

MINE TILFREDSE KUNDER SIGER

Ann Vaaben

Tusind tak for sidst det var virkeligt kanon træning . Igår lykkes det så at komme under 30 lavede 39 , det er begyndt at gå godt og har lavet flere runder i 34 og 36 , så er mega glad . Vi fortæller om dig vidt og bredt . 😊 er på vej ud og træne vi har en lille turnering i morgen 😉🏌️‍♀️🏌️‍♀️

​Helle, Aalborg Golf Klub

Tak for super god og meget anvendelig træning på golfskolen søndag til tirsdag. Har sat målet for mig selv, at når denne sæson slutter spiller jeg til HCP 20🙏🏼

Nyheder i din indbakke

TILMELD DIG NYHEDSBREVET​

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra Jok Golfskoler angående nye kurser, instruktionsvideoer og golfrejser. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at klikke på nedenstående knap. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig​​​

​Kontaktoplysninger

JOK Golfskoler

CVR.: 14689648

Nørgaardsvej 12 1th., 

2800 Lyngby

​Har du spørgsmål?

Udfyld venligst nedenstående kontakformular. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt