Golfundervisning

Den første grundregel omkring golfundervisning er, at alle kan lære at spille golf og dem der har styr på deres spil altid kan blive bedre med den rette golfundervisning.

JOK Golfskoler tilbyder golfundervisning på alle niveauer. Derfor kan du roligt tage kontakt til os uanset om du er nybegynder eller pro. Vi kan altid hjælpe dig med at forbedre dine teknikker.

Individuel golfundervisning

Golfundervisningen tilrettelægges efter dine individuelle behov og ønsker, samt naturligvis vores vurdering af hvor du trænger mest til en professionel indsats. JOK Golfskoler tilbyder golfundervisning i mange former og varianter.

Vi tilbyder privat golfundervisning i form af træningsforløb med egen instruktør på udvalgt bane, professionelle firmaarrangementer samt spændende golfrejser til attraktive destinationer rundt omkring i Europa.

Instruktøren fra JOK Golfskoler tager altid udgangspunkt i dine nuværende evner. Vi opbygger sammen et godt fundament og arbejder derfra for at forbedre dit spil.

Vi lever efter filosofien: Det handler om at være med, men det er sjovest at vinde. Med golfundervisning af PGA Pro Jens Ole garanterer vi at du fremover vil finde endnu større glæde i spillet.​

Golfundervisningen fjerner dine ”dårlige vaner”

Uanset om du vil er i færd med at starte dit golfspil op som en ny hobby, eller bare har behov for at finpudse dine evner på banen, vil golfundervisning være et godt supplement til den erfaring du får på banen.

Med den rette golfundervisning kan du få fjernet eventuelle dårlige vaner fra dit golfspil. Når du går ude på banerne er det nemt at falde tilbage til forkerte holdninger og dermed dårlige slag. Den golfundervisning du får hos JOK Golfskoler giver dig de rette redskaber til at reducere, og fjerne disse ”unoder”.

Tilmeld dig allerede i dag

Jens Ole Kristensen | Nørgaardsvej 12 1th. | 2800 Lyngby | Tlf: 2441 3215 | CVR: 14689648