Golftræning

Uanset om du er helt nybegynder eller en garvet golfspiller med et lavt handicap, så er golftræning en vigtig ingrediens til forbedring at dit personlige spil. JOK Golfskoler tilbyder professionel golftræning på alle niveauer.

Mange af os går med en dårlig samvittighed i forhold til vedligeholdelse og udvikling af vores personlige spil. Vi ved godt at golftræning er vigtigt, specielt når vi ikke får spillet så ofte som vi bør og gerne vil. Dermed bliver den rette golftræning et vigtigt værktøj til at vedligeholde af vores evner på banen.

Du kan læne dig op af en professionel instruktørs erfaring og gode input, og du får pillet de ”dårlige vaner” væk som helt automatisk dukker op med manglende timer og vedligeholdelse på banen.​

Golftræning om vinteren

Eksempelvis er vinteren en irriterende tvungen pause for mange. Har du booket en fast golftræning med en instruktør, bliver du holdt fast i rytmen og vedligeholdelsen af dit spil. Golftræning med JOK Golfskoler om vinteren er derfor en glimrende måde hvorpå du kan “banke rusten af dit slag”. Når så foråret og sæsonen står for døren har du allerede godt fat i dit spil og er flere længder foran dem du normalt spiller med.

En anden måde at vedligeholde sit spil på er en rigtigt behagelig form for golftræning på én af vores mange spændende golfrejser.​

Golfundervisningen fjerner dine ”dårlige vaner”

Uanset om du vil er i færd med at starte dit golfspil op som en ny hobby, eller bare har behov for at finpudse dine evner på banen, vil golfundervisning være et godt supplement til den erfaring du får på banen.

Med den rette golfundervisning kan du få fjernet eventuelle dårlige vaner fra dit golfspil. Når du går ude på banerne er det nemt at falde tilbage til forkerte holdninger og dermed dårlige slag. Den golfundervisning du får hos JOK Golfskoler giver dig de rette redskaber til at reducere, og fjerne disse ”unoder”.

Jens Ole Kristensen | Nørgaardsvej 12 1th. | 2800 Lyngby | Tlf: 2441 3215 | CVR: 14689648