Golfrejser

Brænder du lige så meget for golf og golfrejser som vi gør, og kunne du tænke dig at prøve kræfter på nogle af de bedste golfbaner i Europa? Se vores mange tilbud på spændende golfrejser.

JOK Golfskoler tilbyder unikke golfrejser til Portugal, Spanien, Italien, Irland, Skotland og Thailand. Her får du intensiv golfundervisning, samt mulighed for at forbedre dit golfspil på nogle af Europas bedste anlæg.

Golfrejser med professionel undervisning

Som en del af hele pakken, modtager du, når du booker én af vores golfrejser, undervisning i alt, lige fra Putting til Course management. Derudover er der rig mulighed for efterfølgende at afprøve dine evner på banen.

Vi har arrangeret golfrejser i 20 år, og vi har derfor gode aftaler med nogle af de bedste golfbaner rundt omkring i Europa. Det gør at vi kan tilbyde deltageren en unik oplevelse, der med garanti lever op til dine forventninger. Derfor ser vi også, at rigtigt mange af vores deltagere kommer tilbage år efter år.

Golfrejser med den bedste beliggenhed

Vores golfrejser arrangeres altid på 4 eller 5 stjernede hoteller tæt på golfbanen, så der ikke bliver spildt tid på transport. Vi sørger også altid for de bedste pladser på træningsbanen, samt de bedste starttider på selve banen.


Efter en lang dag på banen spiser vi alle sammen middag på hotellets restaurant, eller på en restaurant i nærheden, så uanset om du rejser med flere eller alene, kommer du helt sikkert til at hygge dig på dine golfrejser med os.

Fokus på dit golfspil

Vi arrangerer vores golfrejser således at der maksimum er 15 deltagere pr. hold. Derfor er der god tid til hver enkelt deltager, hvilket sikrer at du får det meste ud af dine golfrejser med JOK Golfskoler.

Har du lyst til at forbedre dine evner i golf på nogle af Europas smukkeste baner, og samtidig få hyggelige oplevelser sammen med ligesindede. Oven i de skønne naturoplevelser får du en instruktør med et godt undervisningsdrive. Lyder det interessant? Så er golfrejser med JOK Golfskoler det rigtige valg for dig. Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at få dine næste golfrejser booket.

Jeg benytter Sweet Spot Travel som er medlem af Rejsegarantifonden, som teknisk rejsearrangør på alle mine Golfskoler.

Jens Ole Kristensen | Nørgaardsvej 12 1th. | 2800 Lyngby | Tlf: 2441 3215 | CVR: 14689648