Golfophold

Har du brug for et eksklusivt golfophold under de bedste forhold?

Med JOK Golfskoler kan du prøve kræfter med nogle af de bedste golfbaner i Danmark og resten af Europa. Se vores mange tilbud på spændende golfophold.

JOK Golfskoler tilbyder dig unikke golfophold i Thailand, Irland, Skotland, Portugal, Spanien, Italien og Danmark. Under dit luksuriøse golfophold, får du intensiv golfundervisning, samt mulighed for at forbedre dit golfspil på nogle af Europas bedste anlæg.

Professionel undervisning under dit golfophold

Under dit golfophold med JOK Golfskoler, modtager du undervisning i alt det du har brug for, lige fra Putting til Course management. Golfopholdet byder naturligvis også på rig mulighed for at afprøve evnerne på banen.

JOK Golfskoler har arrangeret golfophold og rejser i mere end 20 år, og har derfor rigtig gode aftaler med flere af de bedste golfbaner i Europa. Det gør at du tilbydes en unik oplevelse, der med garanti lever op til dine forventninger. Netop derfor kommer mange deltagere tilbage år efter år.

Golfophold med indhold, afslapning og luksus

Dit golfophold bliver altid booket på 4 eller 5 stjernede hoteller der ligger tæt på golfbanen. Dermed undgår vi spildtid i forbindelse med transport. Med JOK Golfskolers VIP status, består dit golfophold af de bedste pladser på træningsbanen, de bedste starttider på selve banen og forhåbentlig også det bedste golfvejr.

Når vi har tilbragt det meste af dagen på banen, har vi brug for et godt inspirerende måltid. Vi spiser alle middag på hotellets restaurant, eller på en restaurant i nærheden, så uanset om du rejser med flere, eller alene, kommer du helt sikkert til at hygge dig med dit JOK golfophold.

         Et intenst golfophold med fokus på dit golfspil


Et golfophold og en golfrejse med JOK Golfskoler, består maksimalt af 15 deltagere. Derfor er der god tid til hver enkelt deltager. JOK Golfskoler lægger stor vægt på, at du får det meste ud af dit golfophold.

Har du lyst til at forbedre dine evner i golf på nogle af Danmarks og Europas smukkeste baner, og samtidig få hyggelige oplevelser på et luksuriøst golfophold?

Oven i de skønne naturoplevelser får du en instruktør med et godt undervisningsdrive. Lyder det interessant? Så er golfophold med JOK Golfskoler det rigtige valg for dig. Kontakt JOK på telefon 2441 3215, eller send en e-mail på jensole@jokgolf.dk allerede i dag. JOK hjælper dig med at få dit næste golfophold realiseret.

Jens Ole Kristensen | Nørgaardsvej 12 1th. | 2800 Lyngby | Tlf: 2441 3215 | CVR: 14689648