Golflektioner

JOK Golfskoler tror på at alle kan lære at spille golf, og med supplerende golflektioner, kan dem der allerede har styr på deres spil, kun blive endnu bedre.

Med golflektionerne fra JOK Golfskoler læses forbedringerne direkte i dit spil.

JOK Golfskoler tilbyder golflektioner til spillere på alle niveauer. Du kan roligt henvende dig til mig, uanset om du er nybegynder eller pro. Med få golflektioner kan jeg hjælpe dig med at forbedre dine teknikker

         Skræddersyet golflektioner

​Dine golflektionerne bliver tilrettelagt efter dine individuelle behov og ønsker, samt en professionel vurdering af hvor du trænger mest til en indsats. Efter blot få golflektioner, kan du se væsentlige forbedringer i dit spil.

JOK Golfskoler tilbyder golflektioner i mange former og varianter

Du bliver tilbudt private golflektioner i form af træningsforløb med egen instruktør på udvalgt bane, professionelle firmaarrangementer samt spændende golfrejser til attraktive destinationer rundt omkring i Danmark og resten af Europa.

JOK Golfskoler tager altid udgangspunkt i dine nuværende evner. I løbet af golflektionerne opbygger vi sammen et godt fundament til at forbedre dit spil.

Filosofien; det handler om at være med, men det er sjovest at vinde, passer perfekt til JOK Golfskoler. Med golflektioner fra PGA Pro Jens Ole, garanteres du fremover at finde endnu større glæde i spillet.

Fjern dine dårlige vaner med golflektioner fra JOK Golfskoler


Uanset om du starter dit golfspil op som en ny hobby, eller bare har behov for at finpudse dine evner på banen, vil professionelle golflektioner fra JOK Golfskoler, være et godt supplement til den erfaring du får på banen.

Under golflektionerne kan du få fjernet eventuelle dårlige vaner fra dit golfspil. Når du går ude på banerne er det nemt at falde tilbage til forkerte holdninger, positioner og dårlige slag. Golflektionerne fra JOK Golfskoler giver dig de rette redskaber til at reducere, og fjerne disse ”unoder”.

Kontakt Jens Ole Kristensen i dag på telefon 2441 3215 eller send en e-mail på jensole@jokgolf.dk. Du får respons på din henvendelse, når jeg er tilbage fra golflektionerne

Jens Ole Kristensen | Nørgaardsvej 12 1th. | 2800 Lyngby | Tlf: 2441 3215 | CVR: 14689648